Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da kiralara tavan fiyat - 18 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
16 Ekim 2024 Çarşamba

Belçika Ordusu emeklilik yaşının yükseltilmesine karşı çıktı

Belçika ordusu, askeri personelin emeklilik yaşını 67'ye çıkarma planına sert tepki gösterdi. Düzenlemenin orduya 2 milyar avro ek maliyet getireceği ve protestolarla karşılaşılacağı belirtiliyor.

Belçika ordusu, hükûmetin 2025 yılında askeri personelin emeklilik yaşını 56'dan 67'ye çıkarma planına sert tepki verdi. Ordunun gençleşme çabalarına büyük zarar vereceği belirtilen bu değişiklik, özellikle yaşlı askerlerin daha fazla tatil ve hastalık izni hakkı kazanması nedeniyle asker sayısının yetersiz kalmasına yol açacağı ifade edildi.

Ek maliyet ve protesto uyarısı

Genelkurmay Başkanı Korgeneral Frederik Vansina, bu düzenlemenin orduya net olarak 2 milyar avro ek maliyet getireceğini ve büyük protestolarla karşılaşılacağını açıkladı. Ordu yönetimi, hükûmetle müzakereleri sürdüren taraflardan savunma alanında yeni bir düzenleme talep etti.

Geri Dön 16 Ekim 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN